HTML

Jó pasi leszek

Jó pasi leszek, ha törik, ha szakad! :)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2010.03.24. 14:34 jopasileszek

Második nap

Címkék: munka bkv futás

Tegnap este elmentem futni, kellemesen elfáradtam; mondjuk a nagy hasam majd' leszakadt, és ez kicsit megviselt. Nagyon várom már azokat a napokat, amikor sokkal kisebb lesz, és nem azon fogok kattogni, hogy baszottul idegesítően "lötyög".

Reggel is mozogtam kicsit, illetve a rohadt BKV ellenőrök miatt gyalog kellett bemennem a munkahelyemre. Ez el is vette a kedvem az egész naptól, mert egyre jobban érzem, hogy hányok bemenni dolgozni. Eleinte tök jól éreztem itt magam, a meló is tetszett, de 1-2 "történés" ezt gyökeresen megváltoztatta.

folyt. köv...

Szólj hozzá!

2010.03.23. 17:49 jopasileszek

2,5 hónap múlva jó pasi leszek

Hétfő éjjel van. Elhatároztam magam. Nincs is ennél szebb pillanat elkezdeni egy blogot. :) Megérkeztem taxival ebbe rohadt messzi kerületbe, feljöttem a kis lakásomba, ahol nem vár senki, belöttem a tv-t, softpornó megy, be vagyok tépve, és kicsit ittam is. Mint egy igazi kezdet! :)

Sokkal őszintébb vagyok annál, mint hogy meg tudjam magam játszani, ezért itt sem tervezek más bőrébe bújni. Nem vagyok író, nem is különösebben szeretek írni, de talán ez a blog ösztönözni fog abban, hogy végre életmódot váltsak, legyen egy normális barátnőm, elégedett legyek magammal, és jó pasi legyek!

Egész nap struktúrákat állítok fel, priorizálok, koncentrálnom kell, éppen ezért nem ígérem, hogy tökéletesen összeszedett lesz a gondolatom. Ide-oda fogok csapongani, meló, bulizás, emberi kapcsolatok, szex, anyagi parák, spiritualitás, haverok, sport, technika és még néhány téma közt, de muszáj, mert mindezen dolgok, apróságok közt leszek része a megújulásnak.

Nem vagyok túl jó pasi, most kifejezetten nem. De látok rá esélyt, hogy az legyek. Sok belső, és hozzáállásbeli dologban változnom kell, de első sorban, és ami egyelőre a legfontosabb, hogy külsőleg kell rendbehoznom magam. Nem fogok még egy nyarat úgy végigcsinálni, hogy izzadok, mint egy ló, hogy azt várom, mikor lesz már a hőmérséklet 20 fok alatt, hogy mikor nem lesz halál felszállni a metróra, vagy hogy 20 perc séta után ne érezzem magam úgy, mint aki maratont futott. Március 23-a van, közelítem az egy mázsát, és szeretnék magamnak a közeljövőben tartható célokat kitűzni. Azt mondják, nem egészséges hetente két kilónál többet fogyni. Nem is akarok többet. Pontosan tíz hét múlva lesz június elseje. Ezen a napon ha húsz kilóval vagyok könnyebb, elméletileg az még egészséges, de hogy biztosra, menjek, és hogy a realitások talaján maradjak, a cél,  mínusz 15 kiló..

Lehet, hogy túl optimista vagyok, vagy hülye, de nagyon remélem, hogy ez az idő nem fog messze esni attól, amikor végre lesz egy normális barátnőm. Ugyanarra vágyom, mint mindenki más. Legyen valaki odaadó és élvezhető az ágyban, de legyen meg a közös hullámhossz is köztünk. S hogy miért remélem ezt? Mert az elmúlt 2-3 évben, amióta drasztikusan gátol az elhízásom - ami egyébként tuti, hogy az önbizalmam mellett a kisugárzásomat is megölte, sok ilyen lánnyal ismerkedtem meg, lettem jóban, kerültem közel hozzájuk egy szinten, és még éreztem is, hogy "magukának akarnak" engem, mégsem lett belőlük semmi. Fontos a külső, az optimizmus, a határozottság, a kisugárzás. Ezek hiányoznak belőlem, vagy legalábbis nem úgy vannak meg, ahogy kellenének, és ahogy lehetnének.

Nem tudom, milyen gyakran fogok tudni (akarni) posztolni, de megpróbálom tartani a napi egyet, és live közvetítem, ahogy jó pasi leszek!

Drukkoljatok! :)

Szólj hozzá!